Solaredge maakt zonnepanelen slimmer

tot 25% meer opbrengst mogelijk!

Veelzijdig, lange levensduur en hogere opbrengst van uw zonnepaneel. Dit zijn onder meer de voordelen van het Solaredge systeem. Sluit Solaredge optimizers aan op zonnepanelen en u krijgt slimme zonnepanelen die te allen tijde meer vermogen leveren. 

De Solaredge oplossing.

Solaredge is de marktleider in PV stroomoptimalisatie met wereldwijd meer dan 2 miljoen optimizers geinstalleerd in meer dan 45 landen. De optimizers, verbonden met de zonnepanelen, zijn in staat om meer energie met uw systeem op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem. Dit levert een fors hoger rendement op.

1. Solaredge Optimizer 25 jaar garantie.

Constante terugkoppeling van prestaties van elk paneel. Automatische uitschakeling van elk paneel tijdens montage, onderhoud en bij noodgevallen.

2. Solaredge Omvormer.

Eenvoudige en betrouwbare omvormer. Alleen verantwoordelijk voor het omzetten van gelijkstroom naar wisselstroom. Klein, wand gemonteerd. 12 jaar garantie, verlengbaar naar 20 – 25 jaar. Geschikt vanaf minimaal 8 zonnepanelen.

3. Solaredge Monitoring portaal. Door het tonen van actuele prestatiegegevens geeft het monitoringportaal volledig overzicht van uw systeemprestaties. Automatische meldingen betreffende systeemproblemen. Gemakkelijke toegang vanaf computer, smartphone of tablet. Weergave van prestaties van elk paneel. 25 jaar gratis monitoring basis service.

Solarsteijns is gecertificeerd SolarEdge installer.