Home

nieuws


Nieuwe generatie Omnik omvormers TL-2 serie

05 10 2014

Hoge Rendement Goede warmteafvoer, laag geluidsniveau

2 MPPT ontwerp, bijhouden van 99,9% nauwkeurige omhoog kan maken Omniksol-5k-TL2 serie omvormers werken meer flexibel en effectief. Hoge Betrouwbaarheid

Omnik New Energy, opgericht door een Duitse academicus, bestaat uit een binnen- en buitenlandse elite. Onder Duits management kenmerken de Omnik omvormers zich door een hoge efficiëntie, hoge kwaliteit en hoge betrouwbaarheid. Zij voldoen o.a. aan de volgende normen: VDE 0126-1-1, VDE-AR-N 4105, RD1663, ENEL2010, C10/11, G83/1, AS4777 en TF3.2.1. De 'product repair rate' is minder dan 1%. Als gevolg van de hoge productstandaard kan de garantie uitgebreid worden van de standaard 10 jaar tot maximaal 25 jaar !.

Hoge Stabiliteit

De hoge kwaliteit van de behuizing van de Omnik-omvormers biedt de beste bescherming voor de elektronische componenten. Daarnaast kunnen de omvormers, door de IP65-bescherming, veilig binnen en buiten worden geïnstalleerd.

Innovatieve & Slimme Monitoring

Omnik had als eerste in de wereld een ingebouwde WiFi-kaart, en de Power Management Box kan alle belangrijke gegevens registreren. Elke omvormer is voorzien van een RS485-, RS248-, USB- en Ethernet-interface. Een externe WiFi- of GRPS-kit is optioneel. Via onze gratis monitoring-software op PC of smartphone kunt u uw systeem volgen.

Handige Werking

Elke Omnik omvormer heeft een uitstekende grafische display dat alle relevante informatie en instellingen binnen de 24 uur (ongeacht de omvormer werking of afsluiten) zal tonen, zelfs na zonsondergang kunt u ook de apparaatgegevens controleren en via de gebruikersinterface en visuele weergave.


Genoeg gezien? Contacteer ons voor een afspraak.

Neem contact op